Cautare

2042 de rezultate pentru "sectii votare speciale" (3.33 secunde)
Directorul Serviciului de Telecomunicatii Speciale (STS), Tudor Tanase, a declarat ieri ca liniile telefonice speciale pe care Calin Popescu Tariceanu le-a gasit nefunctionale au fost inchise la solicitarea lui Eugen Bejinariu si a unor fosti titulari de posturi ministeriale, la incheierea mandatului fostului Guvern.
In consecinta, plenul parlamentului a decis, la 9 martie, infiintarea si componenta Comisiei speciale comune pentru dezbaterea in fond, in procedura de urgenta, a Codului penal, a Codului de procedura penala, a Codului civil si a Codului de procedura civila, stabilind ca data pentru raport sa fie 30 aprilie.
In consecinta, plenul parlamentului a decis, la 9 martie, infiintarea si componenta Comisiei speciale comune pentru dezbaterea in fond, in procedura de urgenta, a Codului penal, a Codului de procedura penala, a Codului civil si a Codului de procedura civila, stabilind ca data pentru raport sa fie 30 aprilie.
Conflictul intre cele doua societati s-a acutizat dupa ce reprezentantii Atlas au reclamat societatea de transport public local la Consiliul Concurentei, pe motiv ca practica preturi foarte mici Conducerea SC Transurb a hotarit recent majorarea tarifelor practicate pentru conventiile speciale, ce asigura deplasarea angajatilor Mittal Steel pe platforma siderurgica.
Unii producatori de alimente sau de suplimente alimentare au tendinta de a inscriptiona prin etichetare sau de a prezenta prin publicitate informatii privind unele proprietati pe care produsele nu le au sau care sugereaza ca produsul are caracteristici speciale, cand, in realitate, toate produsele similare au astfel de caracteristici.
Fondul Monetar International (FMI) va aloca Romaniei, in august si septembrie, drepturi speciale de tragere (DST) in valoare totala de circa 1,4 miliarde dolari, ca parte a unui program amplu prin care Fondul va suplimenta lichiditatile statelor membre prin majorarea rezervelor valutare.
Daca legea care va fi asumata de Guvernul Boc va intra in vigoare, pensiile speciale vor scadea cu 80% a spus secretarul de stat in Ministerul Muncii, Valentin Mocanu. Actul normativ prevede, printre altele, integrarea pensiilor speciale in sistemul public.
"Anul acesta, nu am avut cereri pentru programele speciale pentru shopping.
Pastrand traditia targului imobiliar national, la tiMOn dezvoltatorii isi asteapta viitorii locatari ai proiectelor rezidentiale din portofoliul lor cu oferte speciale, reduceri semnificative de pret si cadouri.
Pachetele speciale pe care expozantii le ofera sunt in beneficiul cumparatorilor, demonstrand astfel importanta acordata clientilor si potentialilor clienti si dovedind totodata magnitudinea Targului Imobiliar National tIMOn.
Kovacs, absolvent al sectiei de constructii speciale din Academia Militara, a avut comanda celor 12.000 de militari rezervisti care au lucrat la acest edificiu gigantic. ... Pentru ventilatie s-au adus pompe suedeze, cu filtre speciale, care au fost incastrate in pereti.
mustarie, vinuri speciale, artizanat, articole de ceramica, turta dulce germana, kortos kolaks, mezeluri si branzeturi ecologice, dulciuri speciale, miere de albine, produse eco, sucuri germane, cartofi pe bat, gogosi ardelenesti si un stand special cu cosmetice si articole de curatenie, imbracaminte din Germania - parc de distractii.
In ziua de 05.01.2012 politistii Sectiei 24, in colaborare cu Serviciul de Investigatii Criminale - Politia Sectorului 5, Directia de Operatiuni Speciale si Serviciile de Operatiuni Speciale Dolj, Arges, Brasov si Prahova au prins in flagrant pe P.
Pensiile speciale vor fi taiate, dar cu masura. ... Cei care primesc mai multe pensii speciale vor trebui sa aleaga una singura. ... Problema este ca solutiile convenite de coalitie nu satisfac cerintele Comisiei Europene, care vrea injumatatirea fondurilor cheltuite cu pensiile speciale.
Potrivit unui comunicat trimis de APD, judetul care s-a detasat de departe in ceea ce priveste transportul alegatorilor la sectiile de votare de pe teritoriul sau este Ilfov.
In urma deciziei BEC, Prefectura Cluj va amplasa la fiecare sectie de votare din judet extrase din lege cu pedepsele pentru cetatenii care voteaza de mai multe ori.
Studentii vor trebui sa demonstreze cu carnetul ca urmeaza studii universitare pentru a putea vota la euroalegeri la sectiile de votare organizate pe langa caminele studentesti, potrivit unei hotarari de interpretare adoptata de BEC.
Alianta PSD+PC a obtinut 33% din voturi, urmata de PDL, cu 32,57 % si de PNL, cu 18,32 %, in timp ce UDMR a obtinut 6,29% din voturi, dupa centralizarea facuta pana luni, la ora 14.00, a voturilor valabil exprimate din 92,73% din sectiile de votare, de la nivelul intregii tari, la Camera Deputatilor, a anuntat BEC.
Membrii comisiei vor verifica modul in care vor fi amenajate sectiile de votare, vor efectua paza si transportul buletinelor de vot, paza sectiilor de votare si vor asigura asistenta medicala in caz de urgenta.
stim cand incepe, dar nu stim cand se termina si singura data este ora la care se inchid sectiile de votare.
google-analytics.com